Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

Flux de știri
2016-07-14

Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare pentru POCU OS 4.1 și 4.2 a fost prelungit

Ministerul Fondurilor Europene prelungește termenul limită de depunere a cererilor de finanțare în cadrul apelurilor de proiecte POCU nr. 1, 2 și 3 până la data de 15 septembrie 2016.

Apelurile de proiecte POCU nr. 1, 2 și 3 sunt finanțate în cadrul Obiectivelor Specifice 4.1. Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360o) în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome și 4.2 Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate.

„Alegerile locale din luna iunie au creat un vid de autoritate în această perioadă în care s-a facut transferul de putere. Acest lucru a întârziat încheierea parteneriatelor cu autoritățile, care au nevoie să elaboreze analize ale comunităților ce solicită finanțare, o condiție necesară pentru ca acestea să obtină finantare. Am luat această decizie, de a prelungi termenul limită de depunere a cererilor de finanțare, pentru a răspunde așteptărilor potențialilor parteneri, în mod realist”, a declarat Ciprian Necula, Secretar de Stat.

Modificarea termenului limită este operaționalizată în sistemul MySMIS și face obiectul unei modificări în Ghidurile Solicitantului Condiții Specifice. (Sursa: www.fonduri-ue.ro)Cursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

 

Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

346441